Monday, October 31, 2011

Πανίσχυρο λέιζερ 1,5 δις δολαρίων

Ένα λέιζερ αρκετά ισχυρό να «σχίσει τον ιστό του διαστήματος» ετοιμάζονται να κατασκευάσουν Βρετανοί επιστήμονες.
Το τεράστιο επιστημονικό εγχείρημα θα ακολουθήσει τα βήματα του Large Hadron Collider και θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σχετικά με το διάστημα.
Το λέιζερ θα είναι ικανό να ακτίνα φωτός τόσο έντονη, όσο και το φως που δέχεται η Γη από τον ήλιο, μόνο φανταστείτε το να συγκεντρώνεται σε έναν χώρο τόσο μικρό όσο και το τσίμπημα μιας καρφίτσας. Οι επιστήμονες όμως περιγράφοντας την δύναμή του, υποστηρίζουν ότι είναι ικανό να «βράσει» τον χώρο του διαστήματος και να δημιουργήσει κενό.
Μάλιστα οι ερευνητές θεωρούν ότι δημιουργώντας κενό στο διάστημα θα είναι σε θέση να μελετήσουν τόσο την πιθανή ύπαρξη μέχρι τώρα θεωρητικών σωματιδίων, αλλά και ακόμα και το κατά πόσο υπάρχουν άλλες διαστάσεις. 

Lineage II



Το Lineage II είναι ένα Video Game ρόλων. Ανήκει στην κατηγορία των MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game, Μαζικά Πολυχρηστικό Διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων). Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία και από την δημιουργία του έως και σήμερα έχει παιχτεί από περισσότερους από 14 εκατομμύρια παίκτες, με τους περισσότερους να είναι από την Ασία.Είναι ένα εθιστικό παιχνίδι στο οποίο ο καθένας μπορεί να εθιστεί!
Για να Μπορέσεις να παίξεις πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι για να παίξεις στον OFFICIAL SERVER.
Μπορείς όμος να παίξεις και σε πάνω από 5000 Δωρεάν Servers που θα βρεις στις εξής ιστοσελίδες:

Hackers είχαν τον έλεγχο δορυφόρου!

Όπως αναφέρει το Bloomberg, hackers κατάφεραν τα έτη 2007 και 2008 να αποκτήσουν για μικρό χρονικό διάστημα τον έλεγχο των δύο δορυφόρων Landsat-7 και Terra AM-1. Το Bloomberg στηρίζει το δημοσίευμα του σε μια έκθεση της επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου.


Ο δορυφόρος Terra AM-1 ήταν, τον Ιούνιο του 2008, για δυο λεπτά, και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους για εννέα λεπτά κάτω υπό τον έλεγχο των εισβολέων.
Ο Landsat-7 «χακαρίστηκε» τον Οκτώβριο του 2007 και τον Ιούλιο του 2007 για δώδεκα λεπτά. Οι δορυφόροι χρησιμοποιούνται για έρευνες σχετικά με τις μεταβολές του κλίματος, μετράνε την υφή του αέρα και του εδάφους και δεν περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα.

ΠΗΓΗ: Bloomberg

Ο πρώτος υπολογιστής με Windows 8


Στο πλαίσιο της συνόδου BUILD που διοργανώνει αυτές τις ημέρες η Microsoft στο Anaheim της California, η εταιρεία διένειμε στους παρευρισκόμενους τον πρώτο υπολογιστή με την επόμενη έκδοση των Windows. Να ξεκαθαρίσουμε, πάντως, ότι μιλάμε για μια πρώιμη έκδοση των Windows 8.
Το Samsung Windows 8 Developer Preview PC είναι ουσιαστικά ένα υβρίδιο υπολογιστή και tablet. Η κεντρική μονάδα είναι ένα tablet με οθόνη 11,6 ιντσών και ανάλυση 1366x768. Ο επεξεργαστής είναι Intel Core i5 και συνοδεύεται από 4GB μνήμης DDR3. Το SSD έχει χωρητικότητα 64GB, ενώ το UEFI BIOS υπόσχεται έναρξη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Το πακέτο συμπληρώνεται από ένα Bluetotth keyboard και μια βάση, το οποία μετατρέπουν το tablet σε ένα PC μικροσκοπικών διαστάσεων.
Θα ξέρουμε πολύ σύντομα περισσότερο για τα Windows 8, τα οποία εξάλλου είναι και το βασικό ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση.





Πηγή: pcmag.com

Η Samsung ετοιμάζει τα κινητά με ευλύγιστες οθόνες

Η Samsung ετοιμάζει τα κινητά με ευλύγιστες οθόνεςΤα smartphones - λάστιχο θα «χτυπήσουν» την αγορά το 2012

Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την επιτυχία της στην αγορά των smartphone, η Samsung δήλωσε ότι σκοπεύει να εισαγάγει κινητά τηλέφωνα με ευλύγιστες οθόνες από το επόμενο μόλις έτος, με τις ταμπλέτες και άλλες κινητές συσκευές να ακολουθήσουν την νέα (μόδα) τεχνολογία λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με μια έκθεση της IDG, η Samsung, δήλωσε την Παρασκευή ότι θα ήθελε να αξιοποιήσει την επιτυχία του smartphone Galaxy S ΙΙ της, μια συσκευή που έχει ήδη ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις από την ημερομηνία κυκλοφορίας του πριν από πέντε μήνες, αναζητώντας τρόπους για την εισαγωγή ευέλικτων οθόνων σε συσκευές της τον επόμενο χρόνο, με τα smartphones - λάστιχο να υπολογίζουν να χτυπήσουν την αγορά κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Αν και η τεχνολογία έχει επιδειχθεί από την Samsung σε πολλές περιπτώσεις, δεν ήταν γνωστές οι προθέσεις της να την εισαγάγει και τόσο σύντομα στα καταναλωτικά προϊόντα της.

Η λειτουργία της οθόνης επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός ευέλικτου OLED (οργανική δίοδος εκπομπής φωτός), η οποία μπορεί να καθοριστεί μέσα σε άκαμπτο θήκες για να διατηρήσει την καμπυλότητα της οθόνης. Η κατασκευή των ΟLED, επιτελείται χρησιμοποιώντας υλικά που εξασφαλίζουν την παραγωγή φωτός από κάθε pixel, καθιστώντας τες ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν από τις οθόνες LCD, οι οποίες απαιτούν μια ευέλικτη οθόνη αλλά και ένα οπίσθιο φωτισμό.

Η τεχνολογία OLED υπάρχει για αρκετά χρόνια, αλλά μέχρι πρόσφατα η τεχνολογία δεν ήταν θεωρούνταν αξιόπιστη αρκετά για να χρησιμοποιηθεί σε καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές.

Πηγή: proho.gr

Fail Φωτογραφίες























































Sunday, October 30, 2011

Χιλιάδες υπάλληλοι εκτός δημοσίου το 2012

Τσουνάμι θα χτυπήσει το Δημοσίου, καθώς έρχεται γερό κούρεμα σε φορείς, οργανισμούς, υπουργεία και ανεξάρτητες αρχές. Το......


δεύτερο χτύπημα είναι αυτό της εργασιακής εφεδρείας, που θα συμπαρασύρει τουλάχιστον το 50% των υπαλλήλων των υπουργείων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» από τους 300.000 εργαζόμενους στον στενό δημόσιο τομέα, σε χαμηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, εκπαιδευτικής βαθμίδας δευτεροβάθμιας (ΔΕ), που βρίσκονται κοντά στην 3η ηλικία, θα αναζητηθούν εκείνοι που πρέπει να απολυθούν κατά προτεραιότητα.

Ταυτόχρονα περικόπτονται δραστικά δομές, αρμοδιότητες και δαπάνες, ενώ μεγάλο μέρος του Δημοσίου εκχωρείται στον ιδιωτικό τομέα, με πρώτο έργο την ανάληψη από ιδιώτες των υποστηρικτικών μηχανισμών των υπουργείων.

Το 50% του ανθρώπινου δυναμικού στο ελληνικό δημόσιο, που εργάζεται στο μηχανισμό υποστήριξης (πρωτόκολλο, μισθοδοσίες, προμήθειες, διοικητική μέριμνα -τεχνική βοήθεια, παρακολουθητικός μηχανισμός των Φορέων), μοιραία θα οδηγηθεί στην απόλυση. Διοικητικοί υπάλληλοι που ασχολούνται με τη μισθοδοσία, υπάλληλοι πρωτοκόλλου, κλητήρες, τεχνικοί υπολογιστών, υπάλληλοι Προμηθειών, Καθαριστές των κτιρίων και άλλοι, χάνουν τις θέσεις τους.

Σύμφωνα με το τελικό κείμενο της εξειδικευμένης έκθεσης του ΟΟΣΑ που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, και στον αρμόδιο υπουργό, Δημήτρη Ρέππα, την 21η Οκτωβρίου, επισημαίνεται η άμεση ανάγκη ανατροπών, καθώς, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από όλες τις πλευρές, το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας συνδέεται άρρηκτα με το προβληματικό και δυσκίνητο Δημόσιο.

«Εάν αυτό δεν αλλάξει, δεν θα αποδώσει κανένα μέτρο δημοσιονομικής πολιτικής» αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες του ΟΟΣΑ. Μάλιστα, η έλλειψη μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, που έχει ως συνέπεια το μπλοκάρισμα των επενδύσεων, κατατάσσει την Ελλάδα ολοένα και πιο χαμηλά στον δείκτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που μετρά τις ανταγωνιστικές οικονομίες του κόσμου. Η χώρα μας βρίσκεται στη θέση 141 από ένα σύνολο 180 χωρών που συμμετέχουν στη μέτρηση.

Το ελληνικό κράτος σε αριθμούς:

15 υπουργεία
75 γενικές και ειδικές γραμματείες
4.000 τμήματα (το 50% αυτών έχουν από 0-3 υπαλλήλους)
20.000 αρμοδιότητες
23.000 νομικά πρόσωπα
700.000 δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτό

1 Μαχαίρι 60% στις δομές

Περικόπτονται οι δομές του κράτους έως και 60%. Το μέχρι πρότινος 30% (όριο περιορισμού του Δημοσίου) γίνεται σήμερα σημείο εκκίνησης. Καταργούνται, συγχωνεύονται και σβήνουν από τον χάρτη δεκάδες υπηρεσίες, διευθύνσεις, τμήματα και οργανισμοί, ενώ την ίδια στιγμή αίρονται οι επικαλύψεις και ομογενοποιούνται όλες οι επιτελικές λειτουργίες.

Οσοι "μείνουν όρθιοι" (φορείς, οργανισμοί κ.ά.) θα είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα απλούστευσης διαδικασιών και περιστολής των γραφειοκρατικών διαδικασιών, με στόχο τη μείωση του πολυδαίδαλου κράτους κατά 25% εντός του 2012. Το κόστος της ελληνικής γραφειοκρατίας αποτιμάται στο 6,7% του ΑΕΠ, την ώρα που στις άλλες χώρες της ΕΕ ο ίδιος δείκτης είναι στο 3%.

2 Εξοδος για τους μισούς

Ολόκληρο το οικοδόμημα των υποστηρικτικών διαδικασιών του κράτους (πρωτόκολλο, μισθοδοσίες, προμήθειες, διοικητική μέριμνα -τεχνική βοήθεια, παρακολουθητικός μηχανισμός των Φορέων), καταργείται και περνάει στα χέρια ιδιωτών. Το 50% του ανθρώπινου δυναμικού στο ελληνικό δημόσιο, που εργάζεται σε αυτόν τον μηχανισμό υποστήριξης, μοιραία θα οδηγηθεί στην απόλυση.

Την ίδια στιγμή, σε εφαρμογή των διατάξεων του Πολυνομοσχεδίου, καταργούνται όλες οι κενές θέσεις, όπου υπάρχουν, κι ανοίγει το σύστημα κινητικότητας που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πλέον πόστο συνδεδεμένο με ένα συγκεκριμένο υπουργείο.

3 Οι όροι για τα λεφτά

Τη θέση της στον χάρτη του ελληνικού δημοσίου ευκρινώς θα πρέπει να αποδεικνύει η κάθε δημόσια υπηρεσία που ελπίζει σε κρατικό χρήμα. Λεφτά για πέταμα πια δεν υπάρχουν, κι όσοι δεν δίνουν ακριβή λογαριασμό για το πού κατανέμουν τις δαπάνες τους θα βάζουν λουκέτο.

Αμεσα συνδέονται οι δαπάνες με τους στόχους κι απλώνεται ένα αυστηρότατο δίκτυο ελέγχου. Κανένας δεν θα μπορεί να παίρνει "κρατικό χρήμα", εάν δεν αποδεικνύει πού ακριβώς θα διοχετεύσει τον προϋπολογισμό του και πιο θα είναι το αποτέλεσμα της δαπάνης του. Καθίσταται δηλαδή υποχρεωτική η δημιουργία των "Προϋπολογισμών Προγράμματος" για κάθε Υπουργείο και Φορέα. Στο άμεσο μέλλον δεν θα υπάρχει δαπάνη που δεν θα γνωρίζει ο κεντρικός μηχανισμός πού πάει.

Οι Οργανισμοί και οι Φορείς του Δημοσίου που δεν θα δίνουν ανάλογο σχέδιο δράσης και υλοποίησης, σε πρώτη φάση θα χάνουν χρήματα και προσωπικό και σε δεύτερη θα κλείνουν οριστικά. Η στοχοθεσία καθίσταται κεντρική επιλογή, καθώς είναι φανερό ότι όποιος δεν πιάνει τους στόχους, θα δέχεται τις επιπτώσεις. Η Εκθεση του ΟΟΣΑ θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι αυτή η ρύθμιση θα οδηγήσει στο κλείσιμο χιλιάδων Φορέων, που υπάρχουν διάχυτοι στο ελληνικό δημόσιο, χωρίς να έχουν καν λόγο ύπαρξης.

Ο μηχανισμός ελέγχου δαπανών και στόχων συναρτάται άμεσα με το σύστημα μέτρησης αποδοτικότητας. Εισάγεται η αξιολόγηση σε όλο το εύρος του Δημοσίου.

4 Κούρεμα σε αρμοδιότητες

Περιστέλλονται οι αρμοδιότητες του κράτους σε ποσοστό που θα ξεπερνά το 50%. Το ελληνικό δημόσιο περιλαμβάνει περισσότερες από 23.000 αρμοδιότητες! Αυτή η πολυδιάσπαση και η συσχέτιση αρμοδιοτήτων και δομών περιγράφεται στην έκθεση ως "μια άνευ προηγουμένου κατάσταση".

Θεωρούνται, δε, υπεύθυνες για την αποστροφή των επενδυτών από τη χώρα μας, ενώ τις ταυτίζουν και με την τραγική εξέλιξη του δημοσιονομικού μας προβλήματος.

Η περιστολή τους συνδέεται απόλυτα με την κατάργηση των δομών, τις απολύσεις προσωπικού και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Επίσης, είναι χαρακτηριστική η αναφορά στο ότι δεν συνιστά καινοτομία και πρωτοβουλία, φεύγει οριστικά από το Δημόσιο και στη θέση του έρχεται το ενιαίο για όλο το κράτος ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.
real

Saturday, October 29, 2011

Thomson TG585v7 | “Κλείδωμα” ασύρματου δικτύου (Wireless/Wi-Fi)

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο παροχέας internet κατά την αποστολή του router, “ξέχνα” (πείτε το όπως θέλετε) να “κλειδώσει” το ασύρματο δίκτυο, ενώ τις υπόλοιπες ρυθμίσεις δεν “ξέχνα” να τις αλλάξει, με αποτέλεσμα όποιος θέλει δανείζετε το  internet. Η διαδικασία για το “κλείδωμα” του ασύρματου δικτύου είναι διαφορετική από router σε router. Στον παρακάτω οδηγό θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθούν όλα τα γνωστά μοντέλα.
  • Thomson TG585 v7
Thomson TG585v7 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα πλοήγησης (πχ Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera Safari), πληκτρολογήστε στη Διεύθυνση (Address): 192.168.1.254
Αν σας ζητηθεί να εισάγετε username και password. Το default username: Administrator,  default password: το αφήνετε κενό ή admin.
2. Ακολούθως πάμε Home Network –> Interfaces –> WLAN ή πατάμε στο Wireless όπως φαίνεται στην εικόνα.
3. Μετα παταμε Configure, όπως φαινεται στην εικονα.
4. Ελέγχουμε αν το Encryption είναι Disabled, αν είναι Disabled πατάμε μέσα στο κύκλο εκεί που γραφεί WPA-PSK Encryption. Η άλλη επιλογή Use WEP Encryption δεν συνιστάται επειδή ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται σε αυτή την κωδικοποίηση “σπάει» σε μερικά λεπτά! Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Wirelessαπλά πατήστε το κουτάκι εκεί που λέει Interface Enabled και κάτω το κουμπί Apply.
5. Στο πεδίο WPA-PSK Encryption Key εμφανίζετε αυτόματα ένα 10ψήφιο κλειδί (το 10ψήφιο αυτό κλειδί υπάρχει σημειωμένο κάτω από τον εξοπλισμό(router/modem)), μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό/κλειδί, με κωδικό/κλειδί της επιλογής σας. 6. Στο πεδίο WPA-PSK Version θα επιλέξετε το WPA+WPA2.
7. Πατήστε το κουμπί Apply και κλείστε το πρόγραμμα πλοήγησή σας. Από τώρα το ασύρματο σας δίκτυο είναι “κλειδωμένο”, για να συνδεθείτε θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό, που υπάρχει στο WPA-PSK Encryption Key, σε άλλο υπολογιστή ή άλλη συσκευή(κινητό).

____________________________________________________
Στο πεδίο WPA-PSK Encryption Key εμφανίζετε αυτόματα ένα 10ψήφιο κλειδί (το 10ψήφιο αυτό κλειδί υπάρχει σημειωμένο κάτω από τον εξοπλισμό(router/modem)), μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό/κλειδί, με κωδικό/κλειδί της επιλογής σας.
Στο πεδίο WPA-PSKVersion θα επιλέξετε το WPA+WPA2.

Simulator για Apple Ipad στο PC σας

http://www.mascobz.com/wp-content/uploads/2011/10/ipadian-for-windows.jpg
Το iPadian είναι ένα αυτόνομο Adobe Air application το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσεις στο PC σου τo Apple iPad!
Πιο συγκεκριμένα με το Ipadian μπορείς να έχεις :
  1. Full Screen preview
  2. Custom App Store
  3. Games
  4. Free music & videos
  5. Webkit browser
  6. Support Facebook notification & messages
  7. Social Chat

Πόσο καλός είσαι?








Home
Άν δεν δουλεύει δοκιμάστε αυτό το link

Tο Modern Warfare 3 στα δίχτυα των πειρατών


Λένε πως το… πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, και δυστυχώς, το πεπρωμένον παιχνιδιών όπως το Modern Warfare 3 είναι να διαρρέουν πειρατικά πριν την κυκλοφορία τους. Εργάτης σε αποθήκη διανομής στις ΗΠΑ, κατάφερε να κλέψει δίσκο του MW3, με συνέπεια το περιεχόμενό του πλέον να κυκλοφορεί παράνομα στο internet. Πάντως το πεδίο δεν είναι ελεύθερο για τους πειρατές. Ερευνητές της Activision τους εντοπίζουν, πηγαίνουν στο σπίτι τους και τους ζητούν να παραδώσουν και να σβήσουν τις πειρατικές κόπιες, για να μην φάνε χρηματικό πρόστιμο και μόνιμο online ban. Πολλοί πειρατές συμμορφώνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια έγιναν τόσο με το Modern Warfare 2, όσο και με το Black Ops. To Modern Warfare 3 κυκλοφορεί 8 Νοεμβρίου.

Καλημέρα με Rise Against

Το συγκεκριμένο τραγούδι το βρήκαμε στο Guitar Hero 3 και είναι μία καλή επιλογή για να ξυπνήσετε!

Friday, October 28, 2011

Ανέκδοτο της ημέρας!

‎-Ωραίο σώμα έχεις κοπελιά... πως το απέκτησες?

-Στο κολυμβητηριο...!!!!
-Και το κεφαλάκι? Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα...????

Top 10 Android apps σε βίντεο

Τις περισσότερες φορές, το πλέον δύσκολο είναι να επιλέξετε τις καλύτερες από αυτές και να κάνετε το δύσκολο –πλην όμως απαραίτητο- φιλτράρισμα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές όπου ο χρόνος είναι λίγος και απλά θέλετε να καθήσετε αναπαυτικά και να αφήσετε κάποιον άλλο να επιλέξει και να σας παρουσιάσει τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές.
Στη λογική αυτή, το TechRadar έφτιαξε ένα βίντεο με τις 10 καλύτερες εφαρμογές, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να εγκαταστήσετε στην Android συσκευή σας.
Επειδή τα λόγια είναι φτώχια, απλά τσεκάρετε το βίντεο:




500GB Οπτικός δίσκος ίσος με 20 Blu-ray




Η GE απεκάλυψε την τελευταία της καινοτομία στην optical storage τεχνολογία, με έναν οπτικό δίσκο 500GB που θα αποθηκεύει δεδομένα ισοδύναμα με 20 Blu-ray discs.

Στην περίπτωση που δεν έχετε αναβαθμίσει σε Blu-ray ακόμα, το νέο GE disc μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα από 100 κλασικά DVDs.

Αυτό που ουσιαστικά έχουν επιτύχει οι τεχνικοί της GE είναι να προσθέσουν μέχρι τέσσερεις μεταλλικές επιστρώσεις, στις οποίες και αποθηκεύονται τα δεδομένα, σε αντίθεση με τη μία και μοναδική επίστρωση που θα βρείτε στα DVDs.

Ακόλουθα, η GE τοποθετεί 20 readable επιστρώσεις blue laser στον οπτικό δίσκο, το οποίο συνεπάγεται αποθηκευτική δυνατότητα 500GB. Όμως, αυτό δεν είναι αρκετό για την GE – ήδη βρίσκεται στα "σπάργανα" η δημιουργία μικρο-ολογραφικών δίσκων που θα μπορούν να αποθηκεύσουν 1 terabyte δεδομένων.

Παρόλα αυτά, η παρουσία των τεραστίου μεγέθους αποθηκευτικών μέσων δεν προϋποθέτει την ύπαρξη και συνέχεια των "ταπεινών" οπτικών δίσκων – δεν υπάρχει λόγος οι μικρο-ολογραφικές επιστρώσεις να λάβουν τη μορφή δίσκου. Οι ερευνητές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο σχετικά με το ποιο σχήμα θα έχουν τα μελλοντικά προϊόντα αποθήκευσης.

Αν και δεν πρόκειται να δούμε αυτά τα mega-discs στα καταστήματα πολύ σύντομα, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά κατά πόσον μπορούν ρεαλιστικά να ανταγωνιστούν τα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που έχουμε στο σπίτια μας.


Διαδηλώσεις στην Παρέλαση!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
ΑΘΗΝΑ: ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΙΛΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ : ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΓΑ.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ: ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ένα εξαίσιο κομμάτι από τον Anser! Σεβασμός


 όλα τα λεφτά.. Μιλάει σωστά

Το καλάθι της χρονιάς

Απίστευτο και πάρα πολύ τυχερό αυτό που έκανε ο έν λόγω δημοσιογράφος!
Αν σε θέλει η τύχη..
Δείτε :


Thursday, October 27, 2011

Ο περίεργος εθισμός του Slash

Όλοι λατρεύουμε τους αληθινούς κιθαρίστες, αλλά, όπως φαίνεται, μερικοί από αυτούς δείχνουν μία προτίμηση στο "Guitar Hero". Και ένας από αυτούς που παραδέχθηκαν τον εθισμό τους στο παιχνίδι είναι ο Slash.



«To "Guitar Hero" μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήταν κάτι με το οποίο μπορούσα να ταυτιστώ», δήλωσε σε συνέντευξή του. «Δεν τα πήγαινα καθόλου καλά, αλλά υπήρξε μία περίοδος δύο μηνών που μου έγινε εμμονή». «Τελικά κατέληξα να το βάλω σε ένα κουτί και να το κρύψω στη ντουλάπα, γιατί είχα εθιστεί τρομερά!».

Υπενθυμίζουμε πως ο Slash πρόσφατα ενεπλάκη σε νομική υπόθεση σχετικά με το "Guitar Hero", όταν ο Axl Rose κατέθεσε μήνυση εναντίον των δημιουργών του παιχνιδιού, καθώς ο τραγουδιστής δεν επιθυμούσε να εμφανίζεται σε αυτό ο Slash ως μέλος της μπάντας.

Metal Gear Solid: Rising


Το Metal Gear Solid: Rising είναι ένα επερχόμενο VIDEO GAME
Δράσης στα πλαίσια ανάπτυξης από την εταιρία Kojima Productions ως Μέρος της σειράς Metal Gear.
Το Video game αυτό ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Microsoft E3 2009 και είναι σε εξέλιξη για τις εξής κονσόλες:
Microsoft Windows, Playstasion 3 και Xbox 360.
Το Metal Gear Solid:Rising αναφέρεται σε εξαίσια γραφικά και στο γεγονός ότι μπορείς να κόβεις τους εχθρούς σου όπως θές εσύ και σκέφτεσαι.
Έχει ακουστεί ότι το παιχνίδι αυτό αναμένεται να βγει το "2012"

Οι Anonymous για τις επιθέσεις της 5ης Νοεμβρίου


Η γνωστή ομάδα hackers με την επωνυμία Anonymous έχει εξαγγείλει μια σειρά επιθέσεων για τις 5 Νοεμβρίου. Αρχικά είχε μπει στο στόχαστρο μόνο το Facebook, το "κατηγορητήριο" όμως έχει διευρυνθεί τις τελευταίες ημέρες και περιλαμβάνει τράπεζες και ΜΜΕ.

Η στοχοποίηση του Facebook γίνεται για το γνωστό λόγο: τα προσωπικά δεδομένα και την πρόσβαση που φέρονται να έχουν σε αυτά οι μυστικές υπηρεσίες. Παράλληλα, οι Anonymous είναι έτοιμοι να τα βάλουν με τις τράπεζες υπό το πρίσμα των οικονομικών εξελίξεων, ενώ στη λίστα των "ενόχων" μπαίνει και το Fox News, το οποίο οι Anonymous κατηγορούν για "συντηρητική και δεξιά προπαγάνδα".

Μας χωρίζουν μόλις 10 μέρες από το μπαράζ επιθέσεων που αναμένεται να εξαπολύσουν οι Anonymous και μένει να δούμε αν τα χτυπήματά τους θα είναι πετυχημένα. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Anonymous συνήθως πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται, ωστόσο δε μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις, διότι δε μπορεί να γνωρίζει κανείς πόσοι τελικά θα συμμετάσχουν σε αυτές τις δράσεις.

Πηγή: Daily Dot

Βαρύ το κλίμα στη Yahoo


Η φετινή έρευνα σχετικά με το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων στη Yahoo είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της εταιρείας. Τα στελέχη της Yahoo ανησυχούν για το μέλλον και δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη αναζητούν άλλη επαγγελματική στέγη.

Το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι η Yahoo είναι μια επιχείριση με καλή διοίκηση έπεσε 11% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έρευνα. Εξίσου ανησυχητικό για τους επικεφαλείς του ομίλου είναι το γεγονός ότι το 19% των υπαλλήλων σχεδιάζει να αποχωρήσει οικειοθελώς μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Η έρευνα αυτή έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς συμπίπτει χρονικά με την απομάκρυνση της Carol Bartz από την ηγεσία και το κενό διοίκησης που παρατηρείται μέχρι και σήμερα. Η Yahoo δε θα έλεγε όχι σε μια εξαγορά, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τη θέση της. Η ρευστότητα των ημερών συνεπάγεται αβεβαιότητα για το μέλλον, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην έρευνα για το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων.

Πηγη: CNET

Ξύπνα!!!!

Άντε καλή μας μέρα!

Wednesday, October 26, 2011

Το τελευταίο τραγούδι των R.E.M.


Οι R.E.M. αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τους fans, πριν αποσυρθούν οριστικά, ένα τελευταίο τραγούδι.
Το τραγούδι λέγεται "We All Go Back to Where We Belong" και θα συμπεριλαμβάνεται στο greatest hits άλμπουμ του διάσημου συγκροτήματος, με τίτλο "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011", που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.
Στις 21 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν την διάλυση τους, αφού πέρασαν τρεις δεκαετίες μουσικής πορείας.
Ακούστε το "We All Go Back to Where We Belong" εδώ!

Star Wars Episode I: The Phantom Menace 3D


Σκηνοθεσία: George Lucas
Σεναριο: George Lucas
Πρωταγωνιστούν: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman
Πρεμιέρα: 10 Φεβρουαρίου 2012
Δύο Jedi Knights αποκαλύπτουν μια ευρύτερη σύγκρουση, όταν αποστέλλονται ως απεσταλμένους στην απέκλεισαν Naboo πλανήτη.
Θα ξανά κυκλοφορήσει σε 3D
Δειτε το treiler της ταινίας!

Αλκοτέστ Μέσω.... Κινητού!!!!


Εδώ και αρκετό καιρό η εταιρεία LG έχει διαθέσει στην αγορά της Κορέας τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων που έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεως στην κατηγορία αυτή. Πρόκειται για τα μοντέλα LG-SD410, LG-KP4100 και LG-LP4100 τα οποία συνδυάζουν την ωραία εμφάνιση με τις προηγμένες λειτουργίες αλλά και την άκρως προσιτή τιμή.
Ο λόγος όμως για τον οποίο οι Κορεάτες σπεύδουν να προμηθευτούν τέτοιες συσκευές είναι μία καινοτομία που ενσωμάτωσε η εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν με τη βοήθεια των κινητών τηλεφώνων την συγκέντρωση της αλκοόλης στο αίμα τους. Τα τρία μοντέλα της LG διαθέτουν έναν αισθητήρα πάνω στον οποίο φυσάει ο χρήστης και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απεικονίζεται το αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού. Έτσι γίνεται ένα αυτο-αλκοτέστ, που μάλιστα έχει αρκετά μεγάλη ακρίβεια, και έτσι ο χρήστης γνωρίζει αμέσως εάν είναι ικανός να οδηγήσει ή όχι.
Στα επιπλέον χαρακτηριστικά των τηλεφώνων μπορεί να προστεθεί και η ικανότητά τους να δρουν ως τηλεχειριστήριο για οικιακές συσκευές όπως τηλεοράσεις και DVD players!
Το αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι ότι η απήχηση που έχει το προϊόν αυτό στην Κορέα δείχνει πως ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι ακόμα ανώριμη στον τομέα "αλκοόλ και οδήγηση" και δεν πρόκειται να μάθει ποτέ πως ακόμα και ένα ποτήρι ποτού μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτες καταστάσεις.

Οι 20 πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο

Είναι sexy , είναι super-stars και είναι οι 20 πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο!
Ας την γνωρίσουμε !


20. Tyra Banks
19. Keira Knightley
18. Claudia Lynx
17. Charlize Theron
16. Katherine Heigl
15. Bar Rafaeli
14. Zoe Saldana
13. Megan Fox
12. Jessica Biel
11. Diane Kruger
10. Monica Belucci
9. Jennifer Garner
8. Jennifer Aniston
7. Carolyn Murphy
6. Angelina Jolie
5. Beyonce
4. Denise Richards
3. Jessica Alba
2. Emanuela de Paula
1. Adriana Lima