Monday, December 26, 2011

Νήσος 2 - το κυνήγι του χαμένου θησαυρού Download Free

Το Δεκέμβρη του 2009 η "Νήσος" τάραξε τα νερά του ελληνικού εμπορικού σινεμά και έσπασε ταμεία παρουσιάζοντας μια κωμική περιπέτεια-γρίφο, βάζοντας αγαπημένους πρωταγωνιστές σε ηλιόλουστες τοποθεσίες σε ένα φρενήρες και ξεκαρδιστικό κυνήγι, με αφορμή μια διαθήκη!
Δύο χρόνια μετά, οι ήρωες της πρώτης ταινίας επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: να βρουν έναν χαμένο θησαυρό από την εποχή της Τουρκοκρατίας.
Στο σύμπαν της ταινίας, 5 χρόνια έχουν περάσει, και ο κάθε ήρωας της πρώτης ταινίας έχει πάρει μια διαφορετική διαδρομή. Ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους.
Η μοίρα τα φέρνει έτσι που δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση, Μπάμπης και Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο. Μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί, από τα χρόνια της τουρκοκρατίας, η θέση του οποίου υπάρχει σημειωμένη σε κάποιο χάρτη διαιρεμένου σε δύο κομμάτια. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά δεν θα προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη.
Θα κατέβουν λοιπόν στο νησί, όπου και θα ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνήγι χαμένου θησαυρού. Στο χάος που θα ακολουθήσει, θα εμπλακούν όλοι οι παλιοί γνώριμοι, μεταξύ των οποίων και το φάντασμα της… Ολυμπίας.
Στην "Νήσο 2", μπροστάρηδες θα είναι και πάλι οι «τέσσερις εξουσίες», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μπάμπης), ο Μιχάλης Μαρίνος (παπά Λάμπρος), ο Δημήτρης Τζουμάκης (Άγης) και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αποστόλης). Δίπλα τους η αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας που περιλαμβάνει τους «παλιούς» Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μεταξύ πολλών άλλων. Νέος χαρακτήρας στο κάστ είναι ο Τζέρι του φοβερού Σωτήρη Καλυβάτση, ενώ επιστρέφει πάλι ο Κώστας Βουτσάς!
Στην καρέκλα του σκηνοθέτη περνάει ο Αντώνης Αγγελόπουλος ("Στο Παρά Πέντε"), και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Σίφνο.
Η «NHΣΟΣ 2» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες όλης της χώρας στις 22 Δεκεμβρίου 2011.
Επισκέψεις από μηχανές αναζήτησης:
- νήσος 2 το κυνήγι του χαμένου θησαυρού download
- nhsos 2 το κυνηγι του χαμενου θησαυρου rapidshare
- nhsos 2 το κυνηγι του χαμενου θησαυρου download

Friday, December 2, 2011

Immortals (2011) Greek Subs Download

Immortals (2011) Greek Subs Download
Immortals (2011)  
Όταν ένας βασιλιάς οδηγούμενος από τη δίψα του για εξουσία επιτεθεί με τον πολεμικό του πέλεκυ στην αρχαία Ελλάδα, απειλώντας να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, ένας γενναίος νέος χωρικός θα ορθώσει απέναντι του, το ανάστημά του. Ο βάναυσος και αιμοδιψής βασιλιάς Υπερίων (Μίκι Ρουρκ) και ο δολοφονικός στρατός του προελαύνουν στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς τα πάντα στο πέρασμά τους. Το ένα χωριό μετά το άλλο παραδίνεται στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε νίκη πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Φαινομενικά, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του αιμοδιψή βασιλιά προς την απόλυτη κυριαρχία επί του κόσμου. Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος ονόματι Θησέας (Χένρι Καβίλ), θα χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου και θα ορκιστεί να πάρει εκδίκηση. Όταν θα συναντηθεί με την σίβυλλα Φαίδρα (Φρίντα Πίντο), η μάντης θα πειστεί από τα οράματα της, ότι αυτός ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την καταστροφή. Με τη βοήθειά της, ο Θησέας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μια μικρή ομάδα ακόλουθων και θα αποδεχθεί το πεπρωμένο του σε μια τελευταία απέλπιδα μάχη από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

Immortals (2011) Greek Subs Download
Σκηνοθεσία: Tarsem Singh
Σενάριο: Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides, Christian Gudegastalt
Ηθοποιοι: Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto, John Hurt, Joseph Morgan, Anne Day-Jones, Greg Bryk, Alan Van Sprang, Peter Stebbings, Isabel Lucas
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Χώρα παραγωγής: USA
Πρεμιερα: 10 November 2011 (Greece)
Διάρκεια: 110'
Είδος: Action | Drama | Fantasy
Μπορείτε να κάνετε download   την ταινία Immortals (2011)  με ενσωματωμένους Greek Subs
Immortals (2011) Greek Subs Download