Monday, March 12, 2012

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 2-1 VIDEO

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Premier League, η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Νιούκαστλ και πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα τέσσερις σερί ανατροπές (έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που πετυχαίνει κάτι τέτοιο).
Οι "καρακάξες" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14' με ωραίο αριστερό χαμηλό σουτ του Χατέμ Μπεν Αρφά (στην κλειστή γωνία του Στσέζνι) όμως πριν συμπληρωθούν καν 60 δευτερόλεπτα οι "κανονιέρηδες" είχαν βρει την απάντηση.
http://www.sport24.gr/football/omades/Arsenal/article1689251.ece/ALTERNATES/w620/ARSENAL2.jpg

Αυτή ήρθε φυσικά από τον "συνήθη ύποπτο", Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τον Κρουλ και έγραψε το 1-1, φτάνοντας τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα.
Το συγκεκριμένο γκολ του Ολλανδού ήταν μάλιστα το 22ο στα 21 τελευταία παιχνίδια του στο "Emirates" (15ο στα τελευταία 12) καθώς και το 5ο τέρμα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Νιούκαστλ.
Η Άρσεναλ πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας για το πολυπόθητο γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βερμάελεν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.
Να σημειωθεί ότι οι η ομάδα του Άλαν Πάρντιου γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Άρσεναλ μετά από τρία σερί ματς που ήταν αήττητη απέναντι στους Λονδρέζους, με τις "καρακάξες" να μετρούν ωστόσο μόλις 2 επιτυχίες στις 19 συνολικά επισκέψεις τους στην έδρα των "κανονιέρηδων" εκ καταβολής Πρέμιερ Λιγκ.


Το γκολ του Χατέμ Μπεν Αρφά από texniti
Το γκολ του Φαν Πέρσι από texniti

No comments:

Post a Comment