Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούσαν θαύμα την πρόκριση επί της Λιόν και όπως λέει ο Διονύσης Χιώτης, αφού έγινε το θαύμα ας πετύχουμε καλύτερα την Μπαρτσελόνα στον τελικό!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στην Real Sports: «Δεν πρέπει ποτέ να σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να τα βάζουμε με τους δυνατούς. Δεν κερδίζει πάντα ο δυνατός αλλά εκείνος που τα δίνει όλα στο γήπεδο και στη ζωή, γενικότερα. Εμείς αρχίσαμε με στόχο την πρώτη νίκη στους ομίλους. Το πετύχαμε την πρώτη αγωνιστική. Μετά λέγαμε να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το καταφέραμε και είπαμε να προσπαθήσουμε για την πρόκριση στους 16. Ύστερα λέμε, θα πάμε για το θαύμα.http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_03/3ewesd.jpg
Τελικά, φάνηκε ότι το θαύμα δεν τελειώνει ποτέ. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει.  Θα πω ότι δεν θέλω τώρα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Εδώ που φτάσαμε, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Καλό είναι να τις βρούμε στον τελικό. Το είπα και το ξαναλέω. Θα ρωτούσα εκείνους που μας έδιωξαν αποτυχημένους να σκεφτούν μήπως τελικά οι ίδιοι είναι οι αποτυχημένοι. Πρέπει να δούμε στην Ελλάδα που είμαστε. Να μην πετάμε στα σύννεφα. Πιστεύουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το Νο 1 παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είμαστε υπερόπτες. Γι΄ αυτό κάθε χρόνο το ποδόσφαιρό μας δεν πηγαίνει μπροστά, αλλά πίσω.
Εννοείται ότι θέλω να είμαι στην Εθνική, ποιος δεν το θέλει; Αφήνω τα πάντα στη κρίστη του κύριου Σάντος, στον οποίο οφείλω πολλά. Με στήριξε στην ΑΕΚ όσο κανένας. Είναι άνθρωπος πάνω απ΄ όλα»