Saturday, March 17, 2012

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Live Stream Asteras Tripolis - Aek Live Streaming

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaZG4nyP-O59EMkG42V2Ne3uBuacCFLKDvfRgnc710RqyhMDQnXHzH8Ns2EOOJPX8p69nPvaiJ-0HafxZqKKpOD7rNQufs3lWvcoFIwo4eg81x5pIwMu1pnCT30pdnu72GhT2YjWhdifEI/s1600/wpid-Asteras-Tripolis-vs-AEK.jpg
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία. Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ κοντράρονται στην «Τρίπολη» για μια 8έση στα Play off της SuperLeague.

Αν κάποιος έλεγε πριν από έναν γύρο ότι εφόσον νικούσε ο Αστέρας στο παιχνίδι της Τρίπολης θα έφτανε στον πόντο την ΑΕΚ, θα τον περνούσαν για τρελό.
Η Ένωση ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με… φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ η ομάδα του Τσιώλη από το τρίποντο της Τούμπας.

Αστέρας Τρίπολης: 
Νίκες σαν αυτή της Τούμπας κρύβουν πολλές παγίδες για τις ομάδες που τις κάνουν. Ο Σάκης Τσιώλης το ξέρει καλά αυτό. Οι Αρκάδες μετά το εμφατικό διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλουν μια ακόμα «μεγάλη» νίκη, αυτή την φορά κόντρα σε μια ομάδα στην οποία έχει κακή παράδοση.

ΑΕΚ: 
Γίνεται να κάνεις άνετη νίκη σε ντέρμπι, να παίρνεις μετά από καιρό τα πάνω σου και… να μην μπορείς να το χαρείς; Αν είσαι ΑΕΚ, γίνεται. Η εξαιρετική εμφάνιση της «Ένωσης» απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνωσε το φρόνημα το δικό της και του κόσμου της, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν να τονώσει κι αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία τη δεδομένη στιγμή: Το ταμείο.


Τον αγώνα του Άστέρα Τρίπολης  με την ΑΕΚ για τα πλάισια του Ελληνικού πρωταθλήματος μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το live Streaming που θα στηθεί λίγα λεπτά πρίν τον αγώνα και θα είναι διαθέσιμο σε όλους .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ Live Stream Αsteras Tripolis - Aek Live Streaming

No comments:

Post a Comment