Tuesday, January 11, 2011

Αλλαγές στο Bing

Μεγάλες αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της ετοίμασε η Microsoft μπας και μπορέσει να ορθοποδήσει απέναντι στο θηρίο που λέγεται Google.Στην παρουσίαση, η Microsoft τόνισε πως το ψάξιμο δεν θα αρκείται στα κλασικά αποτελέσματα αλλά θα μπορεί να ενσωματώνει και περιεχόμενο multimedia χωρίς να φεύγει ο χρήστης από τη σελίδα αποτελεσμάτων.

Με άλλα λόγια, αν για παράδειγμα πληκτρολογήσεις τους REM στην αναζήτηση θα μπορείς να παίζεις βίντεο ή μουσικά κομμάτια με μερικά μόνο κλικ.
Παράλληλα, θα μπορείς να κατεβάζεσαι νέες εφαρμογές για το iPhone ή το Android, να κάνεις κρατήσεις σε εστιατόρια από την σελίδα αποτελεσμάτων μέσω το opentablet.com ή να περιηγηθείς εικονικά στο χάρτη του Bing.
Επιπλέον, τα γραφικά και σχεδιασμός θα αλλάζουν αναλόγως της αναζήτησης που κάνει ο χρήστης, δηλαδή αν ψάχνει για κάτι που έχει να κάνει με ταινίες θα παίρνει άλλη μορφή σε σχέση με μια αναζήτηση που αφορά ταξίδια.
Παράλληλα, θα αλλάξει τελείως το interface στην αναζήτηση εικόνων.
Η μεγάλη αλλαγή θα έρθει με την ενσωμάτωση του Bing με το Facebook. Έτσι, όταν ο χρήστης ψάχνει κάτι, το Bing δεν θα αναζητά τη λέξη σε όλο το διαδίκτυο μόνο, αλλά και στα wall posts των φίλων του στο facebook.

Πηγή: pcnea.com

No comments:

Post a Comment